Nepozabne počitnice v surf kampu v Franciji

Za družine z otroci, za parčke, za upokojence, za prijatelje ali za solo popotnike imamo odlično, adrenalinsko destinacijo –  Vegan surf camp. Kamp se nahaja na jugu Francije –  Moliets-Plage.  Počitniški kamp deluje pod okriljem francoske neprofitne organizacije ”L’amour de la Terre”. Namen kampa je zbrati ljudi, ki bi se lahko izmenjavali o veganstvu, okolju in pravicah živali. Na tak način, bi radi gradili na globalni veganski povezavi.

Vegan surf camp, je mednarodni dogodek, tako se v njem združujejo ljudje z različnimi ozadji in iz različnih držav. Večinoma pri njih počitnikujejo vegani, se pa pridružijo tudi ljudje, ki se zanimajo za veganski način življenja. V kampu ne manjka ničesar in je primeren za vse generacije in vse okuse. Zraven možnosti surfanja, se lahko udeležujete joge, obiska do bližnjega mesta, večernih zabav, lahko pa tudi zgolj uživate v sproščujoči atmosferi, s pogledom na morje.

Če bi radi kak teden v poletju preživeli ob surfanju, jogi, druženju in najboljši veganski hrani na jugu Francije, potem je odločitev jasna. Kamp se odpre 1. junija in traja vse do 9. septembra.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.