• domov
  • Ljudje
  • Kevin Hart sporočil, da se bo odslej prehranjeval le še z rastlinsko prehrano

Kevin Hart sporočil, da se bo odslej prehranjeval le še z rastlinsko prehrano

Igralec in komedijant Kevin Hart je na Instagramu, kjer mu sledi skoraj 74 milijonov ljudi sporočil, da bo iz svojega jedilnika izločil meso in vse ostale živalske produkte.

Fotografija: Netflix

Kevin Hart je na Instagramu sporočil, da se bo začel bolje prehranjevati tako, da bo užival le še rastlinsko prehrano.

”Že zdaj pazim na prehrano, vendar se bom začel prehranjevati še bolje. Tudi jaz se bom pridružil temu prehranjevanju z rastlinami.”

Hart je le še eden izmed zvezdnikov, ki so se letos zaradi zdravja zaobljubili, da se bodo prehranjevali z rastlinsko prehrano. Russel Brand se je za ta korak odločil letos, ko si je pogledal dokumentarni film What The Health.

Nekoč velik ljubitelj mesa, znan producent in televizijec Simon Cowell se je pred svojim letošnjim 60 rojstnim dnem odločil, da bo postal rastlinojed. V intervjuju za The Sun je obrazložil, da je prenehal uživati meso in mlečne izdelke za izboljšanje zdravja. Kmalu bo iz jedilnika izločil tudi ribe medtem, ko bo cigarete in pivo pustil za posebne priložnosti. Pravi tudi, da ga je njegov nov jedilnik vizualno polepšal: ”Po lestvici lepote do števila 10, sem že bil osmica, zdaj sem skočil na 11!”

Fotografija: Art Streiber/NBC