• domov
  • Hrana
  • Tereza’s Choice v tem poletju predstavlja novo žar linijo veganskih izdelkov

Tereza’s Choice v tem poletju predstavlja novo žar linijo veganskih izdelkov

Fotografija: Tereza’s Choice

Tereza’s Choice so veganski izdelki, ki jih že eno leto lahko kupimo v naših priljubljenih prodajalnah z živili. V sodelovanju s slovenskim podjetjem Organa, so tako nastale popolnoma veganske dobrote, med katerimi vsak najde nekaj primernega zase. Tereza Poljanič, ustanoviteljica podjetja, strokovnjakinja za presno-vegansko prehrano in obraz priljubljene kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, sporoča: “Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.” Dodaja, da prisega na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

Fotografija: Tereza’s Choice

Na vprašanje ali Tereza’s Choice uporablja v svoji kuhinji, Tereza v šali odgovarja, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo njeno domačo “špajzo”, kjer bodo v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov.

Fotografija: Tereza’s Choice

Med Tereza’s Choice izdelki smo doslej našli štiri vrste humusa, tri okuse veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štiri okuse sončničnih namazov ter več vrst arašidovih in mandljevih namazov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom se lahko pohvalita z nazivom ”Najbolj inventivno živilo 2019” Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

Fotografija: Tereza’s Choice

To poletje je prodajne police po Sloveniji obogatila nova, sveža ponudba izdelkov veganske linije Tereza’s Choice. Gre za okusno žar ponudbo priljubljenih čevapov, sočnih burgerjev in pikantnih tofujevih nabodal, ki bodo popestrila poletna srečanja v krogu družine in prijateljev.

Fotografija: Tereza’s Choice