• domov
  • Hrana
  • Slovenski The Amaze Burger razprodan v manj kot tednu dni

Slovenski The Amaze Burger razprodan v manj kot tednu dni

The Amaze Burger je realističen polpet, ki po izgledu, okusu in vonju spominja na mesnega. Da takšni veganski izdelki v zadnjem času po svetu podirajo prodajne rekorde ni nobena skrivnost. Veganske alternative mesnim izdelkom se po okusu povsem približajo originalu brez, da bi vsebovale krutost do živali, so mnogo bolj prijazne okolju in navsezadnje tudi zdravju.

Celoten članek o The Amaze Burgerju si lahko preberete v našem članku, kjer boste našli tudi informacije o sestavinah izdelka, veliki vsebnosti beljakovin in njegovem proizvodnem vplivu na okolje.

Slovenska noviteta The Amaze Burger je v tem tednu napolnil police vseh prodajaln Hofer po Sloveniji in hipoma navdušil slovenske potrošnike. Izdelek še zdaleč ni namenjen samo veganom temveč vsem, ki cenijo dobro in kvalitetno hrano, zraven pa obožujejo živali in želijo kar se da ohraniti naš planet. The Amaze Burger je na prodajne police prispel ravno pravi čas, v sezoni piknikov in žarov. Na spletnih portalih lahko v komentarjih preberemo navdušenje tistih, ki so izdelek že poskusili.

The Amaze Burger na 100 gramov vsebuje kar 18 gramov beljakovin, kar je več beljakovin kot v povprečni burger pleskavici, ki je narejena iz sestavin živalskega izvora.

Po naših informacijah je The Amaze Burger na današnji šesti dan prodaje že povsem razprodan. Dobra novica je, da bodo sveži paketi polpetov, ki navdušujejo Slovence, na voljo že v začetku prihodnjega tedna in na prodaj v Hoferju še vsaj do septembra.